4. İstanbul Kalıp Fuarı

Firmamız, Yucin Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi' ninde katılımcı olarak yer aldığı 4. İstanbul Kalıp Fuarı 06-09 Kasım 2008 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi' nde yapıldı.

Fuarda firmamız; www.kalipci.com www.makineci.com siteleri ile kalıpçılara yönelik CAD CAM Konfigürasyonları ve ZWCad Türkiye Partnerliği presentasyonlarımızı gerçekleştirdi. Daha önce yapılan 3 fuara istinaden bu seneki fuar oldukça aktif ve ziyaretçi sayısı ile profiline bakıldığında faydalı geçtiğini söyleyebiliriz.

Sektör ile doğru orantılı olarak, İstanbul Kalıp Fuarı da kalıpçılara yönelik sektörel sitelerimiz de büyük bir gelişimin içerisindeler. Amacımız 5. İstanbul Kalıp Fuarı' nda daha da güzel işler başarabilmektir. Bu amaç doğrultusunda Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler ve Kafkas ülkeleri ile birliktelik sağlayarak, önümüzdeki yıllarda çok daha büyük organizasyonlara imza atmayı hedefliyoruz.

İhlas Fuarcılık Proje Yöentmeni Sayın; Yavuz KILIÇ elinden aldığımız plaket, çalışmalarımıza olumlu ve manevi bir etki sağlamıştır. Kendilerine teşekkür ederiz.

 



Tarih : 2008-11-17 11:33:54 Toplam okuma : 8259