Bosch kapılarını üniversite öğrencilerine açtı

Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 'Açık kapı günü' adı altında bu sene üçüncü kez gerçekleştirdiği etkinliğe 100 öğrenci katıldı.


Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bursa tesisleri, bu yıl üçüncü kez 'Açık kapı günü'ne ev sahipliği yaparak, üniversite öğrencilerini ağırladı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Dokuz Eylül ve Uludağ üniversitelerinin makine ve endüstri mühendisliği bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler, Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Bursa tesislerini ziyaret etti. 'Açık kapı günü' adı altında bu sene üçüncü kez gerçekleştirilen etkinliğe 100 öğrenci katıldı.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Etkinlik, Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Teknik Genel Müdürü Dr. Andreas Wolf'un yaptığı sunumla başladı ve öğrencilerin sordukları sorularla devam etti. Programın devamında, öğrenciler Bosch tesisleri binalarını gezdi ve bu binalarda bulunan teknik departmanların, kendilerini ve yaptıkları işleri tanıtmak amacıyla kurdukları standları ziyaret etti. Bir fuar alanı şeklinde kurgulanan standları, öğrenciler öğretmenleriyle birlikte ziyaret ederek gelecekteki meslektaşlarıyla fikir alışverişinde bulundu. Üniversite sanayi işbirliği kapsamında üniversitelere ve öğrencilerine Bosch'u ve farklı meslek gruplarını daha yakından tanıtmak amacıyla tüm departmanların katılımıyla gerçekleşen etkinliğin bundan sonraki dönemde de daha fazla sayıda üniversite ve yüksek lisans öğrencisi ile devam edeceği bildirildi.



Tarih : 2008-08-13 00:25:51 Toplam okuma : 8570